Bejelentés


Arctorna Állítsd meg az időt....száműztük a szikét !

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Az arcbőr alatt 21 úgynevezett mimikai izom található melyek kifejezhetik a szomorúságot, az örömöt, a fájdalmat, a jókedvet vagy éppen a dühöt. A gyakori arckifejezések vonalai beleíródnak bőrünkbe, ami azokat finom vonalak formájában tárolja. Arcunk ezeket maradandóan tárolja? Nem feltétlenül... Tehetünk ellene. Az arctorna a megoldás.


"... a testünkkel foglalkozunk: karbantartjuk, tornáztatjuk,
de az arcunkra már nem fordítunk kellő figyelmet,
pedig megvan rá a lehetőség...az
arctorna !"

Az
arctorna elvégzéséhez nincs szűkség drága súlyzókra, kondigépekre, így bárhol, bármikor elvégezhetjük, ugyanis nem kell hozzá más, csak egy arc, meg két kéz.

Ha az első "figyelmeztető" jeleknél elkezdjük az arctornát, hamar látványos eredményeket érhetünk el...

Csak akkor megfelelő az arcbőr vérellátottsága, és akkor maradnak feszesek az izmok, ha rendszeresen mozgatjuk őket, arctornázunk. Az arcizmok állandóan igénybe vannak véve – akár nevetünk, durcáskodunk vagy rágunk. Ezek a mozdulatok azonban nem feltétlenül előnyösek a szöveteknek, mert hiányzik a megfeszítés, elernyedés váltakozása. A XXI. századi ránctalanító krémek és gépek ideje lejárt?!
Igen ! A megoldás a Bojtor Márta féle
arctorna !

Az arc izmait is rendszeresen kell tornáztatni ahhoz,hogy feszes és rugalmas maradjon. Az
arctorna serkenti a vérkeringést és élénkíti a sejtek anyagcseréjét.

Az arcápolás összetett feladat, védeni, regenerálni, hidratálni kell a bőrt, de a már meglévő hibákat is szükséges korrigálni.
Az öregedés, a napfény, a környezet káros hatása elszíneződéseket, pigmentfoltokat okoz. Megjelentek a legújabb arcápolók, amelyek ezeket a foltokat használatuk során fokozatosan halványítják. Minden korosztály kedvencei a csupán frissítő, nem olajos arcápolók. A szemránckrémekben a ránctalanító technológiák ötvöződése nyújt minőségi hatékonyságot. A platinakolloidot tartalmazó készítmények elektromos egyensúlyt alakítanak ki a bőrben. Egyre több krémhez ajánlanak szérumot, ezek együttes használata fokozza a készítmény hatékonyságát.

Az intenzív arcápolás eszközei az otthon használható maszkok. Ősszel hetente kétszer tegyünk fel hidratáló és egyszer antioxidáns, ránctalanító, tápláló maszkot. Természetesen előtte alaposan meg kell tisztítani a bőrt, és le kell radírozni.

Az öregedés első jeleit általában arcunkon érzékeljük. A kor előrehaladtával csökken  arcbőrünk nedvességtartalma, feszessége és megjelennek az első arcráncok. Jó hír, hogy ma már nem csak fenekünk, combunk vagy hasunk edzésére van lehetőség, arcizmainkat is tornáztathatjuk. Ha természetes megoldást keresel a ráncok eltüntetésére, tornára fel!Arctorna - Arcvonal - Buda http://arctornabuda.hu
Bojtor Márta féle módszer, ránc, ránctalanítás,
ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika,
arcizomtorna,
arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés,
arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés,
arcformázás, arcizom
...ezt akár mind jelentheti a rendszeres arctorna !


Weboldalunk:            Partnerünk:                   
         
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!